Integritetspolicy

Vi värnar om din personliga integritet och det är därför viktigt för oss att du känner dig trygg när du besöker våran hemsida och handlar från oss. Denna policy beskriver hur vi lagrar dina personliga uppgifter. I samband med att du gör en beställning hos oss så godkänner du att vi får spara och använda dina uppgifter för att tillhandahålla den service som du kan förvänta dig av oss.

Vad är personuppgifter?

Personuppgifter är information som kan hänföras till en fysisk person. Exempel på personuppgifter är namn, adress, telefonnummer, e-postadress och personnummer.

Vilka personuppgifter sparar vi?

När du handlar av oss så sparas dina kontaktuupgifter. Namn, adress, e-postadress och eventuellt telefon och personnummer. Vi sparar även information om leveranssätt. Om du kontaktar våran kundtjänst via t.ex E-post eller telefon så sparar vi de personuppgifter som du lämnar till oss. Det gör vi för att kunna hjälpa dig i ditt ärende. Det kan t.ex vara namn, e-postadress eller telefonnummer.

Hur använder vi dina personuppgifter?

Vi använder dina personuppgifter för att kunna hantera din beställning, leverans och betalning. Vi kan även använda dina personuppgifter så att vi ska kunna nå dig vid eventuella e-postutskick så som, nyhetsbrev. Detta kan du enkelt välja att av anmälla på våran hemsida.

Med vilka delar vi dina personuppgifter?

Vid betalningen av dina varor så delar vi dina uppgifter med Epay, Creditsafe och Swedbank. De måste vi göra för att vi ska kunna ta betalt från dig. Vi delar även dina uppgifter med Postnord och DHL för att kunna fullfölja och leverera din beställning. Vi använder oss utav analysverktygen Google analytics för att kunna förbättra vårt innehåll på våran hemsida. Analysverktygen använder javascript och cookies och informationen om din användning är anonym. Vi använder oss utav cookies på våran hemsida, detta kan du själv välja att stänga av om du vill i din webbläsare. Vi kan också på begäran lämna ut dina personuppgifter till myndigheter så som Polisen, t.ex i samband med brottslighet.

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

Vi sparar dina uppgifter så länge det finns rättslig grund för det, dina uppgifter sparas normalt upp till 36 månader från din senaste aktivitet. Vi sparar även uppgifter längre, eftersom att det behövs enligt bokföringslagen.

Så här skyddas dina personuppgifter

Antalet personer som har tillgång till dina personuppgifter är begränsat. Endast personal som arbetar hos oss har tillgång till personuppgifterna som vi sparar. Våra samarbetspartners som sparar dina personuppgifter kommer endast att behandla dessa enligt våra instruktioner.

Dina rättigheter

Du har rätt att begära information från oss om de personuppgifter som rör dig. Vi kommer att på begäran radera eller uppdatera dina personuppgifter.

Om du har några frågor, vänligen kontakta oss.