Om oss

NJ Golf är en snabbt växande golfshop som har specialiserat sig på att sälja begagnade golfbollar på nätet sedan 2010. Vi har ett brett och modernt sortiment med över 200 olika modeller i lager. Du hittar oss i Vårgårda, 7 mil nordöst om Göteborg.
Hög kvalitét
Vi är helt unika när det gäller kvalién på våra golfbollar. Skillnaden mellan oss och andra aktörer på marknaden är att vi sorterar ut våra golfbollar i fem olika klasser istället för fyra. Att alltid hålla en hög kvalité är en av våra högsta prioriteringar och fem klasser blev snabbt ett naturligt val för oss. Fem klasser ger en högre och jämnare kvalitet på bollarna och även en bredare valmöjlighet för dig som kund.
Låga priser!
Det ska alltid vara lönsamt att handla golfbollar av oss. Nya golfbollar är dyra och när du handlar återvunna golfbollar så ska du alltid spara pengar! Vi är ett kostnadseffektivt företag som ständigt arbetar med att utveckla vår verksamhet för att alltid kunna erbjuda dig så låga priser som möjligt.
Kvalitetsgaranti
Du kan känna dig trygg när du handlar golfbollar på NJ Golf. Vi erbjuder full kvalitetsgaranti på alla våra golfbollar och du kan kostnadsfritt returnera dina produkter inom 90 dagar.
Kontakta gärna vår kundservice vid frågor eller funderingar.