En golfboll är endast ny före det första slaget, efter det så är det en begagnad golfboll.

Köpa begagnade golfbollar eller nya?

Fördelarna med att handla begagnade golfbollar är många. Med bättre priser och lägre miljöpåverkan kan du spela de bästa golfbollarna till riktigt bra priser samtidigt som du bidrar till en mer hållbar golf.

Begagnade golfbollar

Handla begagnade golfbollar >

Större utbud och fler valmöjligheter

Sortimentet av begagnade golfbollar är enormt. Med fler modeller, färger, designer och årsversioner hittar du allt från de senaste proffsmodellerna till mycket prisvärda golfbollsmixar. Smidiga filtrerings funktioner när du handlar begagnade golfbollar online gör att du enkelt kan hitta både nya favoriter eller mer beprövade modeller.

Hög kvalitet

Många av de bollar som slås bort på golfbanorna håller fortfarande toppskick. För att skilja de finaste bollarna från de mer slitna delas begagnade golfbollar upp i olika klasser. Ju fler klasser desto bättre och jämnare blir kvaliteten. Här på NJGolf sorteras bollarna ut i fem olika klasser och vår A klass håller verkligen nyskick.

Vilken klass ska man man välja?

Alla våra klasser är prisvärda och presterar bra. De populäraste bollarna är A klassen där håller bollarna nyskick. I B och C klassen hittar du väldigt fina bollar till riktigt bra priser. De lägre klasserna C+ och D är mycket prisvärda bollar med lite lägre kvalitet. Perfekta träningsbollar!

Läs mer om våra klasser >

Bra priser

Det är väldigt prisvärt att spela begagnade golfbollar. Hur mycket du sparar gentemot nya golfbollar skiljer sig en hel del beroende på modell, årsmodell och klass. De absolut mest prisvärda bollarna hittar du i vår kampanj avdelning. Där finns det alltid heta erbjudande att ta del av.

Begagnade golfbollar ett hållbart val

På och runt golfbanorna ligger det miljontals golfbollar, många av dom är i väldigt fint skick. Att plocka upp de bollarna och återanvända de är en självklarhet som bidrar både till renare miljö och minskad nyproduktion.

Återvunnen golfboll symbol

Snabba leveranser, smidiga köp och bra priser

Handla begangade golfbollar på nätet är väldigt enkelt. Leveranstiden på NJGolf är endast 1-2 dagar och vi skickar din order senast nästkommande vardag. Köpet genomförs enkelt med antingen kort, swisch eller faktura.

Kvalitetsgaranti

Du kan känna dig helt trygg när du handlar begagande golfbollar på NJGolf. Vi har kvalitetsgaranti, det innebär att skulle du inte kvaliteten uppleva dina förväntingar kan du enkelt och kostnadsfritt returnera bollarna och bli fullt återbetald.

Se alla våra golfbollar >