Fördelarna med att handla begagnade golfbollar är många. Med bättre priser och lägre miljöpåverkan kan du spela de bästa golfbollarna till riktigt bra priser samtidigt som du bidrar till en mer hållbar golf.

100-tals begagnade golfbollar i toppkvalitet

Världens största utbud av begagnade golfbollar

Handla begagnade golfbollar >

Större utbud och fler valmöjligheter

Sortimentet av begagnade golfbollar enormt. Här på NJGolf hittar du över 2000 olika kombinationer av modeller, färger, designer. Du kan även välja specifik årsmodell på flesta modellerna. Du hittar allt från de senaste toubollarna som t ex. Titleist Pro V1, TaylorMade TP5 och Callaway Triple Track till de absolut billigaste golfbollarna.

Titleist Pro V1 golfbollar i toppkvalitet

Begagnade Titleist Pro V1 golfbollar i A-klass

Så här graderar vi >

Begagnade golfbollar i olika kvaliteter

Många av de golfbollar som slås bort håller fortfarande toppskick. För att skilja de finaste bollarna från de mer använda delas begagnade golfbollar upp i olika klasser. Ju fler klasser desto jämnare och bättre kvalitet. Här på NJGolf sorterar vi bollarna i fem olika klasser och vår A klass håller nyskick.

Vilken klass ska man välja?

Alla våra klasser är prisvärda och presterar bra. I vår berömda A klass håller bollarna nyskick. B och C klassen innehåller fina bollar till riktigt bra priser. De lägre klasserna C+ och D är mycket prisvärda bollar där man tydlig ser att bollarna är använda men spel kvaliteten är fortfarande god. Perfekta för sällskapsrundan eller som träningsbollar.

Begagnade golfbollar i hög kvalitet

Begagnade golfbollar till kampanjpris

VECKANS DEAL >

Golfbollar till riktigt bra priser

Det är mycket prisvärt att spela begagnade golfbollar. Hur mycket du sparar gentemot nya golfbollar skiljer sig beroende på modell, årsmodell, design och klass. De lägsta priserna hittar du i vår billiga golfbollar kategori. De bästa kampanjerna finns på vår REA sida.

Snabba leveranser och smidiga köp

Handla begagnade golfbollar på nätet är väldigt enkelt. Leveranstiden på NJGolf är endast 1-2 dagar och vi skickar din order senast nästkommande vardag. Köpet genomförs enkelt med antingen kort, swish eller faktura.

Begagnade golfbollar, ett miljlövänligt val

På och runt golfbanorna finns miljontals golfbollar, många av dom är i väldigt fint skick. Att plocka upp de bollarna och återanvända de är en självklarhet som bidrar både till renare miljö och minskad nyproduktion.

Kvalitetsgaranti

Du kan känna dig trygg när du handlar begagnade golfbollar på NJGolf. Med vår kvalitetsgaranti kan du enkelt och kostnadsfritt returnera bollarna och bli fullt återbetald om du inte skulle vara nöjd med bollarnas kvalitet.