Vanliga frågor
Vanliga frågor
Det här ska du tänka på när du väljer golfboll.

Kvalitetsgaranti
Kvalitetsgaranti
Vi erbjuder full kvalitetsgaranti på alla produkter.

Våra klasser
Våra klasser
Prestandan är på top i alla våra högre klasser.

Miljövänligt
Miljövänligt
Spela återvunna golfbollar för en hållbar miljö.

Nyheter
Nyheter
Kolla in de senaste nyheterna.

Veckans Deal
Veckans Deal
Nya erbjudanden varje vecka. 20-50% REA

100% Prestanda
100% Prestanda
En återvunnen golfboll är precis lika bra som en ny

Återvunna golfbollar - Det självklara valet

För dig som spelar golf är återvunna golfbollar ett självklart val. Det är både billigare, miljövänligare och har precis samma prestanda som nya golfbollar. Vi på NJ Golf har sedan år 2010 arbetat med att utveckla vår återvinningsprocess och vi kan stolta säga att kvalitén på våra golfbollar håller världsklass.

I vårt sortiment hittar du över 200 olika modeller med allt ifrån de bästa proffsbollarna till "shotaway" golfbollar för endast 1 krona styck. Du hittar golfbollar från Titleist, Callaway, Bridgestone , Srixon , Nike och Pinnacle med flera. Det finns även en kategori som heter billiga golfbollar. Där hittar du både märkesmixar och färgmixar till riktigt bra priser. Vårt sortiment har fem olika klasser A,B,C,C+,D. Det är fler klasser än någon annan aktör på marknaden och det gör att vi kan hålla en högre kvalité på våra golfbollar än någon annan. Våra A-klass bollar håller nyskick. Våra C-klass bollar ser man att de är använda men prestandan är fortfarande på topp. D-klass bollarna lämpar sig bäst till träningsspel. Läs mer om våra klasser här

Alla våra golfbollar är återvunna. Det ligger miljontals golfbollar i toppskick på och runt omkring golfbanorna. Tillsammans kan vi se till att de bollarna återanvänds igen. Då håller vi ner nyproduktionen och får samtidigt bort mycket plast ifrån naturen. Handla återvunna golfbollar för en bättre miljö!