Golfbollar

Hitta din nya favoritboll i vårt otroliga sortiment

Aktiva filter

Golfbollar för alla

Oavsett om du spelar golf på riktigt hög nivå eller är nybörjare så har vi golfbollen du söker. I vårt enorma utbud hittar du alla tänkbara varianter på golfbollar. Så väl proffsmodeller som används vid de stora tävlingarna och enklare modeller till riktigt bra priser. Vi har de mjukaste golfbollarna som existerar och vi har även de hårdaste golfbollarna du kan hitta. Vi har golfbollar i alla möjliga tänkbara färger som t ex. gul, rosa , orange, blå, grön, röd och en rad olika färgmönster. Oavsett om du fördrar din golfboll matt eller blank hittar du den i vårt gigantiska sortiment.

Alla de kända varumärkena

De finns runt ett 10-tal starka varumärken som tillverkar fantastiskt bra golfbollar. Till exempel TitleistCallaway och TaylorMade med flera. Alla stora varumärken och ytterligare ett par intressanta uppstickare såsom Vice och Volvik hittas i vårt stora sortiment. 

Modeller som passar allt från elitspelare till nybörjare

Med över 300 olika modeller i lager har vi alltid bra golfbollar till alla olika typer av golfare De klassiska storsäljarna Titleist Pro V1 och TaylorMade TP5. Eller kanske Callaways populära Chrome Soft som finns i i fler olika färgmönster. Ja det finns bollar i alla kategorier.

Hitta en golfboll som passar dig

I ett sortiment på flera hundra olika modeller kan det vara svårt att veta vilken golfboll man ska välja. För att underlätta har vi bra filtreringsmöjligheter där du kan filtrera bollarna efter märke, känsla, färg med mera. Vi har även en stor guide där man kan läsa mer om hur man väljer en golfboll som passar. Där hittar du också vår omtalade bollväljare som hjälper dig att hitta rätt boll på ett snabbt och enkelt vis.

Vad skiljer de olika kvaliteterna?

För att pressa fram de bästa priserna sorterar vi ut våra bollar i fem olika klasser. Skalan börjar på A klass som är precis lika fina som nya golfbollar ner till D klassen som lämpar sig bäst för golfträning. Däremellan hittas B,C och C+ som alla är prisvärda klasser med mycket hög prestanda.

Återvunna golfbollar för en bättre framtid

Det är inte bara priserna som är bättre på återvunna golfbollar. Miljöpåverkan är också betydligt lägre. Med mycket lägre priser och mindre påfrestningar för miljön är återvunna golfbollar ett otroligt bra val. 

Tack för att du handlar återvunna golfbollar