Golfbollar

Hitta dina nya favoritboll i världens största sortiment av golfbollar. Vi har över 1000 kombinationer av modeller och klasser.

Aktiva filter

Världens största sortiment av golfbollar

Vi kan stolta erbjuda världens största sortiment av golfbollar. Med över 300 olika modeller, årsmodeller och färgkombinationer fördelade på fyra eller fem olika klasser når vi långt över 1000 olika unika produkter med golfbollar. Här finns golfbollar för alla olika typer av golfare.

Golfbälle för alla

Oavsett om du spelar golf på riktigt hög nivå eller är nybörjare så har vi golfbollen du söker. I vårt enorma utbud hittar du alla tänkbara varianter på golfbollar. Så väl proffsmodeller som används vid de stora tävlingarna och enklare modeller till riktigt bra priser. Vi har de mjukaste golfbollarna som existerar och vi har även de hårdaste golfbollarna du kan hitta. Vi har golfbollar i alla möjliga tänkbara färger som t ex. gul, rosa , orange, blå, grön, röd och en rad olika spännande färgmönster. Oavsett om du fördrar din golfboll matt eller blank hittar du den i vårt otroliga sortiment.

Den otroligt populära golfbollen Titleist Pro V1 i 2020 års modell framifrånGolfbollen TaylorMade TP5 en golfboll i världsklassCallaways häftiga golfboll Chrome Soft Truvis med fräscht USA mönster

Alla de kända varumärkena

De finns runt ett 10-tal starka varumärken som tillverkar fantastiskt bra golfbollar. Till exempel TitleistCallaway och TaylorMade med flera. Alla stora varumärken och ytterligare ett par intressanta uppstickare såsom Vice och Volvik hittas i vårt stora sortiment. 

Modeller som passar allt från elitspelare till nybörjare

Med över 300 olika modeller i lager har vi alltid bra golfbollar till alla olika typer av golfare De klassiska storsäljarna Titleist Pro V1 och TaylorMade TP5. Eller kanske Callaways populära Chrome Soft som finns i i fler olika färgmönster. Ja det finns bollar i alla kategorier.

Hitta en golfboll som passar dig

I ett sortiment på flera hundra olika modeller kan det vara svårt att veta vilken golfboll man ska välja. För att underlätta har vi bra filtreringsmöjligheter där du kan filtrera bollarna efter märke, känsla, färg och konstruktion med mera. Vi har även en stor guide där man kan läsa mer om hur man väljer en golfboll som passar.

Vad skiljer de olika kvaliteterna?

För att pressa fram de bästa priserna sorterar vi ut våra bollar i fem olika klasser. Skalan börjar på A klass som är precis lika fina som nya golfbollar ner till D klassen som lämpar sig bäst för golfträning. Däremellan hittas B,C och C+ som alla är prisvärda klasser med mycket hög prestanda. Läs gärna mer om våra klasser. 

Köpa golfbollar på nätet

Fler och fler väljer att handla golfbollar på nätet. Här på NJGolf kan vi vi erbjuda en smidig köp process, snabba leveranser och ett mycket större urval är i någon i fysisk butik. Därutöver har vi också mycket bra service och kvalitetsgaranti på alla produkter. 

Kvalitetsgaranti

Du kan känna dig helt trygg när du handlar på NJGolf Vi erbjuder full kvalitetsgaranti med fria returer på alla våra golfbollar.

Återvunna golfbollar för en bättre framtid

Det är inte bara priserna som är bättre med återvunna golfbollar. Miljöpåverkan är också betydligt lägre. Med mycket lägre priser och mindre påfrestningar för miljön är återvunna golfbollar ett otroligt bra val. 

Tack för att du handlar återvunna golfbollar