Golfbollar i hög kvalité till bra priser är vårt motto. Vi återvinner golfbollar av högsta möjliga kvalité till så bra priser som möjligt.
10 år med hög kvalité
Vi har i 10 års tid utvecklat ett system där vi återvinner golfbollar på ett mycket effektivt sett. Vi arbetar med de finaste bolllarna och vår kvalité håller världsklass.
Bra priser
Det ska alltid vara lönsamt att handla golfbollar av oss. Återvunna golfbollar ska inte kosta för mycket och vi eftersträvar alltid att erbjuda så bra priser som möjligt.
Kvalitetsgaranti
Du kan känna dig trygg när du handlar golfbollar på NJ Golf. Vi erbjuder full kvalitetsgaranti på alla våra golfbollar och du kan kostnadsfritt returnera dina produkter inom 90 dagar.
Vilka är vi?
NJGolf drivs av Niclas Ahlqvist och Jerry Prelog. Två entreprenörer från Vårgårda som upptäckt möjligheterna med återvinna golfbollar. Tillsammans med skicklig personal jobbar vi för utveckla branschen framåt.
Vi finns i Vårgårda
Vår verksamhet är belägen i Vårgårda, Västra Götalands län. Har du vägarna förbi är du varmt välkommen att handla golfbollar direkt från vårt lager som finns på Drottninggatan 1 i Vårgårda.
Kontakta gärna vår kundservice vid frågor eller funderingar.