Golfbollar i hög kvalité till bra priser är vårt motto. Vi återvinner golfbollar av högsta möjliga kvalité till så bra priser som möjligt
Världens största sortiment
Vi kan stolta erbjuda världens största utbud av golfbollar. Över 2000 olika kombinationer av modeller, desiger och klasser hittar du i vårt sortiment.
Kvalitet i fokus sedan 2010
Vi har i över 10 års tid utvecklat en process där vi återvinner golfbollar på ett mycket effektivt sett. Vi arbetar med de finaste bolllarna och vår kvalité håller världsklass.
Bra priser
Hos oss får du alltid mycket kvalitet för pengarna. Återvunna golfbollar ska inte kosta för mycket och vi eftersträvar alltid att erbjuda bästa möjliga priser.
Kvalitetsgaranti
Du kan känna dig trygg när du handlar golfbollar på NJ Golf. Vi erbjuder full kvalitetsgaranti på alla våra golfbollar och du kan kostnadsfritt returnera dina produkter inom 90 dagar.
Vilka är vi?
NJGolf drivs av Niclas Ahlqvist och Jerry Prelog. Två entreprenörer från Vårgårda som upptäckt möjligheterna med återvinna golfbollar. Tillsammans med skicklig personal jobbar vi för utveckla återvinning av golfbollar till nästa nivå.
Vår verksamhet är belägen i Vårgårda, Västra Götalands län. Har du vägarna förbi är du varmt välkommen att handla golfbollar direkt från vårt lager som finns på Drottninggatan 1 i Vårgårda.
Kontakta oss gärna vid frågor eller funderingar.