Vi på NJGOLF vill ge våra kunder en så hög service som möjligt och vi arbetar med nedanstående köpvillkor. Genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpvillkor. Alla varor förblir NJGOLFs egendom till dess att full betalning erlagts. I priserna ingår moms med 25%. NJGolf förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks. Vi reserverar oss för eventuella prisfel, slutförsäljningar, lagerfel, leveransförseningar etc. i den utsträckning som är tillåten enligt gällande konsumenträttslagstiftning
Hantering av personuppgifter och säkerhet
När du handlar av oss på NJGOLF så godkänner du att vi får lagra dina personuppgifter och använda de för riktad marknadsföring per e-post, sms och andra kanaler. Vi använder personlig information som du lämnar till oss för att kunna ge dig bra service vid återkommande köp. NJ GOLF skyddar dina personuppgifter enligt personuppgiftslagen.
De personuppgifter som vi lagrar i vår kunddatabas är:
För och efternamn
Personnummer
Adress
E-postadress
Telefonnummer
Betalning
Vi erbjuder faktura, swishbetalningar, kortbetalningar, banköverföringar och delbetalningar i sammarbete med Svea ekonomi. När du godkänner ditt köp i SVEA Checkout godkänner du SVEA Ekonomi ABs villkor.
Leverans
Alla ordrar som beställs vardagar innan klockan 12:00 skickas samma dag, ordrar som beställs efter klockan 12:00 skickas näst kommande vardag. Om din order inte skulle kunna skickas i tid, på grund av fel så kontaktar vi dig och du har då rätt att häva ditt köp.
Vi skickar dina varor med DHL eller Postnord beroende på vad du väljer i kassan. Alla paket levereras till det utlämningsställe som du väljer i kassan. Leveranstiden är normalt 1-2 arbetsdagar, normalt så ska din order vara levererad näst kommande vardag efter att den skickats. Våra fraktpriser är 59 kr. Handlar du varor för över 800 kr så bjuder vi på fraktkostnaden.
Alltid fri retur och öppet köp i 90 dagar
Vi på njgolf erbjuder dig öppet köp på 90 dagar och du behöver inte betala något för att skicka tillbaka din vara till oss. Vi står för fraktkostnaden. Varan måste skickas tillbaka i väsenligt oförändrat skick annars gäller inte ångerrätten. Om du vill skicka tillbaka din beställning var vänlig kontakta vår kundtjänst.
Reklamation
Om en vara är felaktig så var vänlig och kontakta oss för vidare instruktioner. 
En felaktig eller skadad vara ska reklameras inom 14 dagar. Vid återsändelse av en felaktig eller skadad vara så står NJ GOLF för frakten och emballage.
Outlösta paket
Om paketet inte hämtas ut på utlämningsstället så har NJGolf rätten att debitera kunden 50 kr. Debiteringen sker för att täcka fraktkostnaden tur och retur samt hanteringen av försändelsen.
Force Majeure
Händelser som sker utanför vår kontroll kan till vi inte ställas till svars för. Händelser som omfattas av Force Majeure är t ex. krig, naturkatastrofer, strejk och brand. Men inte begränsat till dessa händelser. NJ Golf HB ansvarar inte för merkostnader till följd av föresenad leverans under force majeure situationer.